Zoeken naar content marketing cursus

 
 
content marketing cursus
 
Content Marketing - MARKETING ALLEEN IS NIET GENOEG.
Wij helpen hen daarom met het optuigen of optimaliseren van hun marketing, daar waar het nodig is. Dat doen we met een breed dienstenpakket: van sterke strategische online marketing tot aan operationele ondersteuning. We doorgronden uw organisatie, leggen de knelpunten bloot en bieden praktische oplossingen.
Training Contentmarketing in Zwolle SEO Zwolle.
Frankwatching, presenteert hij webinars en schreef hij de succesvolle boeken Schrijven voor SEO in 60 minuten en Kickass Content in 60 minuten. Ook de nazorg is perfect: een uitgebreide mail alle behandelde info nog eens haarfijn op je mail. Deze cursus is zeker aan te raden." Meer lezen
marketing
Korte opleiding Contentmarketing Frankwatching Trainingen.
Voor elke marketeer of communicatieprofessional die zich bezighoudt met contentcreatie en marketing, graag meer grip wil krijgen op het online landschap en praktijkgerichte kennis wenst op te doen. Na het afronden van de korte opleiding Content marketing krijg je van Frankwatching een certificaat.
cursus opleiding
Opleiding NIMA Marketing-A Cursus voor NIMA NHA.
Welk tarief hanteer je voor coaching? Je leert het in de cursus Marketing-A. Je bedrijft al marketing? Het bedrag dat je vraagt voor producten, diensten en expertise heeft alles met marketing te maken. Sterker nog: als je prijzen hanteert, bedrijf je al marketing.
Content Marketing
Content Marketing Beeckestijn Business School.
Resultaat: wat bereik je met de opleiding Content Marketing? De opleiding Content Marketing leert je een succesvolle content strategie en concepten te ontwikkelen en in de praktijk te implementeren. Je leert zowel een eigen contentstrategie vast te stellen als je eigen visie op content marketing te ontwikkelen voor jouw organisatie.
Premium Mastercourse: Contentmarketing NIMA.
Tijdens de laatste dag staan de organisatie en het effect van content centraal. Hoe zorg je dat content marketing binnen jouw organisatie leeft en het proces soepel verloopt? En hoe kun je de impact van de activiteiten meten en optimaliseren? Theorie, inspiratie, praktijk begeleiding. Iedere collegedag bestaat uit drie onderdelen: theorie op basis van het contentstrategie stappenplan, inspiratie van twee gastsprekers in lijn met het onderwerp dat tijdens die dag centraal staat en een praktijkgedeelte. Deelnemers werken in drie maanden aan de optimalisatie van de eigen contentmarketingstrategie voor hun organisatie. Door middel van de opdrachten tijdens de cursusdagen en verdere uitwerking in de periodes tussen de cursusdagen passen deelnemers kennis en vaardigheden direct toe. Tijdens de mastercourse krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun werk te reviewen en ervaringen uit te wisselen. Dit wordt gedaan aan de hand van peer2peer sessions, waarbij een deelnemer wordt gekoppeld worden aan een andere deelnemer met een min of meer vergelijkbare achtergrond. Daarnaast wordt een Whatsapp-groep opgezet waar deelnemers elkaar tijdens de cursus om advies kunnen vragen en waar inspiratie wordt gedeeld.
Content Marketing Brand Engagement Nederlands Instituut voor Brand Management.
Hoe kan er een goede content marketing strategie worden opgezet waarin het merk centraal staat? Hoe kan hierbij gestuurd worden op merkbetrokkenheid, merkbekendheid en brand engagement? Wat komt er allemaal kijken bij het optuigen van het online gedeelte van content marketing?
Cursus Content Marketing Opatel.
Voor wie is deze cursus bedoeld? Deze cursus Content Marketing is voor ondernemers en marketeers die online serieus nemen en het integraal onderdeel van hun marketingbeleid willen maken. Wat is een logisch vervolg op deze cursus? Als vervolg kunt u de cursus Facebook Marketing volgen.
Stage: Content Marketing Vacatures Rentman Verhuursoftware.
Stage: Content Marketing. Wil jij meewerken aan de internationale ambities van een startup? Lijkt het je leuk om online content artikelen, infographics, videos te maken en te delen? Bij Rentman zoeken we een stagiair die ons gaat helpen met onze content marketing.

Contacteer ons